Kurser og arrangementer 2018

 

Kursus i Powertex / Paverpol

Kursus beskrivelse:

Kurset henvender sig til alle, der har lyst og interesse, på en sjov måde at skabe sin egen og anderledes skulptur, stor eller lille.

Materialet jeg arbejder med, er en lim ( Powertex / Powerpol) som ganske enkelt er en tekstil og dekorationslim, og limen indeholder ingen giftstoffer.

Efter få dages hærdning bliver figuren slagfast, og efter 7 dage er figuren vejrbestanding, al afhængig hvor stor figuren er.

Der kræves ingen forkundskaber for at deltage, alle kan være med, og du får selv indflydelse på resultatet.🙂

 

 

 

 

Kurser

 Har du lyst til at prøve at lege med denne lim, kræves der blot at du selv finder 4 - 5 personer der gerne vil være med.

Herefter aftaler vi blot en dato for hvilken dag der passer jer bedst. Kurset koster 300,00 kr. for en dag + materiale. Varighed fra kl. 9.00 - til ?🙂

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Mette Christoffersen | Svar 04.02.2016 00:30

Tilbydes der kursus i pileflet/begynderkursus i foråret 2016? Vh

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.12 | 16:04

Hejsa.
Jeg vil høre om i ikke afholder pileflet kurser i foråret?
mvh Rebekka

...
24.11 | 08:27

Kære Gulla. Købte et par lidt store julemus lavet filt da du var på messe i Haverslev. Regner med at der er lavet flere. Kunne du lægge et par fra. Sendt SMS

...
21.11 | 08:58

Hej Kaj Noe.
Vi sælger ikke på nettet, da det er en hobby vi har, troldene kan kun ses i Den Blå Trold, eller når vi engang imellem tager på messe / julemarked.

...
19.11 | 19:29

Hej Kaj Noe.
Det beklager jeg, jeg skal nok lægge nye billeder ind, jeg har flere trolde i butikken, dejligt at du er tilfreds med købet .
MVH
Gulla
DEnBlåTrol

...
Du kan lide denne side