Kunsthåndværk

Paverpol-katte i blomsterbedet

Siden jeg har kunnet holde en synål eller strikkepinde i hånden, har jeg syet og strikket. Først til dukker, men siden til mig selv og veninder.

Men også andre spædende ting har jeg arbejdet med gennem årene.  Bl.a. lampeskærme, hatte,  patchwork, keramik, silkemaling, beton, paverpol m.m. For tiden er det mest paverpol, forskellige strikkede ting, patchwork og anden syning.

Sammen med Gulla har jeg undervist i  arbejdet med paverpol  på to forskellige skoler. En morsom udfordring at få 35-40  børn til at "stikke fingrene i noget værre klisterstads".  

Gennem Den Blå Trold sælger jeg nogle af mine ting. Har du et særligt ønske, er du velkommen til at kontakte mig gennem Den Blå Trold eller på mail   birgit373@outlook.com    

Køber du noget, som jeg har lavet, vil du ikke få et håndarbejde, der er lavet i flere ens eksemplarer, men et unikt håndarbejde, hvor ikke to dele er ens.

Nedenfor kan du se nogle af de arbejder, som jeg har lavet.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.04 | 20:27

Det står stadig at der er åbent 1. søndag i måneden og datoen for markedsdag skal ændres til 11. juni.
Knus fra Kirsten

...
28.06 | 14:11

hej det vil jeg prøve. ved du ca hvornår?

...
16.06 | 14:22

Hej Anna. Jeg nålefilter selv nisser og trolde, men har ikke lavet kurser i dette, men det kan måske være en god ide at tage op på et tidspunkt. Kan du samle 3

...
15.06 | 13:19

Hej
Holder i kursuser i nålefiltning?
feks nisser
hilsen
anna

...
Du kan lide denne side