Kunsthåndværk

Paverpol-katte i blomsterbedet

Gennem årene har jeg arbejdet med forskelligt håndarbejde.

Især har syning stået mit hjerte nær og jeg har da også syet både frakker, jakker, kjoler og hvad der ellers hører til en garderobe. Men også andre kreative håndarbejder har jeg arbejdet og arbejder med, bl.a. strik,  lampeskærme, hatte,  patchwork, keramik, silkemaling, beton, paverpol, tasker lavet af cowboybukser og gobelin m.m.

Lige p.t. er det især strik, som jeg arbejder med. Jeg har en forkærlighed for sjaler, som jeg synes bør være i enhver garderode. Det kan være færdige modeller, men også modeller efter egen idé og inspiration. Mine opskrifter koster 40 kr. som kan betales på Mobile Pay på 40868537. Det vil være angivet på billedet, om der er opskrift. 

Sammen med Gulla har jeg undervist i arbejdet med paverpol på to skoler. En morsom udfordring at få 35-40  børn til at "stikke fingrene i noget værre klisterstads".  

Gennem Den Blå Trold og på messer sælger jeg mine arbejder.

Den Blå Trold har haft en stand på den kreative messe i Års i 2016,2017 og 2018. I foråret har vi været til kreative dage på Haughus Gods ved Jelling. Her vil vi kunne træffes igen til julemarked den 17. og 18. november 2018.

Køber du noget, som jeg har lavet, vil du ikke få et håndarbejde, der er lavet i flere ens eksemplarer, men et unikt håndarbejde.Har du spørgsmål er du  altid velkommen til at kontakte mig på mail birgit373@outlook.com  eller telefon 40868537.    

Nedenfor kan du se nogle af de ting, som jeg har lavet.

Opskrift ved henvendelse på birgit373@outlook.com
Opskrift ved henvendelse på birgit373@outlook.com

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Johanne Elsborg | Svar 21.11.2018 12:46

Hej Birgit
ville høre om man kan bestille en hulstrikket hue, halstørklæde og vanter i grå ved dig? Det må ikke kradse
mvh Johanne

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.12 | 16:04

Hejsa.
Jeg vil høre om i ikke afholder pileflet kurser i foråret?
mvh Rebekka

...
24.11 | 08:27

Kære Gulla. Købte et par lidt store julemus lavet filt da du var på messe i Haverslev. Regner med at der er lavet flere. Kunne du lægge et par fra. Sendt SMS

...
21.11 | 12:46

Hej Birgit
ville høre om man kan bestille en hulstrikket hue, halstørklæde og vanter i grå ved dig? Det må ikke kradse
mvh Johanne

...
21.11 | 08:58

Hej Kaj Noe.
Vi sælger ikke på nettet, da det er en hobby vi har, troldene kan kun ses i Den Blå Trold, eller når vi engang imellem tager på messe / julemarked.

...
Du kan lide denne side