Kunsthåndværk

Paverpol-katte i blomsterbedet

Gennem årene har jeg arbejdet med forskelligt håndarbejde.

Især har syning stået mit hjerte nær og jeg har da også syet både frakker, jakker, kjoler og hvad der ellers hører til en garderobe. Men også andre kreative håndarbejder har jeg arbejdet og arbejder med, bl.a. strik,  lampeskærme, hatte,  patchwork, keramik, silkemaling, beton, paverpol, tasker lavet af cowboybukser og gobelin m.m.

Lige p.t. er det især strik, som jeg arbejder med. Jeg har en forkærlighed for sjaler, som jeg synes bør være i enhver garderode. Det kan være færdige modeller, men også modeller efter egen idé og inspiration. Mine opskrifter koster 40 kr. som kan betales på Mobile Pay på 40868537. Det vil være angivet på billedet, om der er opskrift. 

Sammen med Gulla har jeg undervist i arbejdet med paverpol på to skoler. En morsom udfordring at få 35-40  børn til at "stikke fingrene i noget værre klisterstads".  

Gennem Den Blå Trold og på messer sælger jeg mine arbejder.

Den Blå Trold har haft en stand på den kreative messe i Års i 2016,2017 og 2018. I foråret har vi været til kreative dage på Haughus Gods ved Jelling. Her vil vi kunne træffes igen til julemarked den 17. og 18. november 2018.

Køber du noget, som jeg har lavet, vil du ikke få et håndarbejde, der er lavet i flere ens eksemplarer, men et unikt håndarbejde.

I butikken vil du også kunne finde nogle gode tilbud på secondhand tøj m.m. Måske er der lige netop det, du har brug for.

Har du spørgsmål er du  altid velkommen til at kontakte mig på mail birgit373@outlook.com  eller telefon 40868537.    

Nedenfor kan du se nogle af de ting, som jeg har lavet.

Opskrift ved henvendelse på birgit373@outlook.com
Opskrift ved henvendelse på birgit373@outlook.com

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.04 | 20:27

Det står stadig at der er åbent 1. søndag i måneden og datoen for markedsdag skal ændres til 11. juni.
Knus fra Kirsten

...
28.06 | 14:11

hej det vil jeg prøve. ved du ca hvornår?

...
16.06 | 14:22

Hej Anna. Jeg nålefilter selv nisser og trolde, men har ikke lavet kurser i dette, men det kan måske være en god ide at tage op på et tidspunkt. Kan du samle 3

...
15.06 | 13:19

Hej
Holder i kursuser i nålefiltning?
feks nisser
hilsen
anna

...
Du kan lide denne side