Trolde/paverpol/filt /strik - Paverpolkurser

Hej.

Jeg hedder Gulla og er efterhånden en gammel pige. Jeg har været kreativ så længe jeg kan huske tilbage. Jeg har stort set været omkring hvad der for mig er spændende, og giver mig udfordringer. Håndlavede trolde og nisser, har en stor plads i min hverdag, de gør mig godt tilpas og ingen ligner hinanden, som tiden er gået følger der andre ting med som også er intersante, lige for tiden er det Paverpol / Povertex der står for tur, som jeg også underviser i når der er mulighed for det, se andet sted på hjemmesiden. Når jeg skal slappe af elsker jeg at nålefilte, gerne trolde. Der er altid nye projekter der skal prøves af, et af dem er Den Blå Trold, som nu er blevet 11år,  interessen er der stadig , og der er altid nye udfordringer , alle  mine ting er unique ,eftersom de er håndgjorte efter fri fantasi og ikke findes andre steder.

Med venlig hilsen
Gulla Sørensen
fuglefade i beton
Beton kursus

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.12 | 16:04

Hejsa.
Jeg vil høre om i ikke afholder pileflet kurser i foråret?
mvh Rebekka

...
24.11 | 08:27

Kære Gulla. Købte et par lidt store julemus lavet filt da du var på messe i Haverslev. Regner med at der er lavet flere. Kunne du lægge et par fra. Sendt SMS

...
21.11 | 12:46

Hej Birgit
ville høre om man kan bestille en hulstrikket hue, halstørklæde og vanter i grå ved dig? Det må ikke kradse
mvh Johanne

...
21.11 | 08:58

Hej Kaj Noe.
Vi sælger ikke på nettet, da det er en hobby vi har, troldene kan kun ses i Den Blå Trold, eller når vi engang imellem tager på messe / julemarked.

...
Du kan lide denne side